Ervaringen van klanten

We ontvangen heel graag foto's en verhalen van onze klanten over de gekochte producten. Ten eerste omdat het altijd leuk is om naar schattige kindjes te kijken! En ten tweede omdat het andere ouders een goed idee geeft van onze producten. Wil je jouw foto en/ of verhaal ook op onze website? Stuur dit dan naar info@opeenwolkje.nl. Als dank voor het insturen van je foto of verhaal ontvang je dan een mooie kortingscode voor een volgende aankoop.

De mooie dochter van Ingrid is dol op haar lieve WubbaNub beertje, augustus 2016

 

Iris heeft lieve Paci-Plushies Ella uitgekozen voor haar prachtige zoon Aiden. Hij en Ella zijn meteen beste vriendjes!, juni 2016

 

Luna Faye is helemaal verliefd op haar WubbaNub lammetje (en haar grote broer Nathan op Luna!), april 2016

.

Sigrid.jpg

Mooie Sigrid is meteen aan het knuffelen gegaan met haar Paci-Plushies puppy, december 2015

 

Dit ontzettend lieve mailtje ontvingen we in april 2015:

Hallo, Ik ben Jayden (1,5jaar oud), en aangezien mijn papa en mama altijd mijn speen kwijt waren en zoveel moesten zoeken, hebben ze vorig jaar een Paci-Plushies voor mij besteld bij jullie. En tot de dag van vandaag is hij mijn grote vriend en hebben we hem "Ollie" genoemd. Mijn mama heeft al 2 keer iets bij jullie besteld en is heel erg tevreden over jullie service! Groetjes van Jayden en Mama Margie.

 

 juli1.jpg

Nathan gebruikt de CuddleMoo inmiddels al bijna 2 jaar. Het is een dolle boel als hij uit bad komt, juli 2014.

 

Coen met lammetje.jpg

Lieve Coen is dol op zijn WubbaNub lammetje. Hij vindt het veel fijner om op de pootjes te sabbelen dan de speen, juli 2014

 

 

Shirly heeft het schildpadje Tickles van Paci-Plushies voor haar jongste zoon besteld. De knappe Rio van 2 weekjes oud is meteen verliefd op z'n schildpadje en pakt hem ook al zelf vast!, juni 2014

 

Nathan met zijn Cuddledry poncho, februari 2014

 

De beelschone Djaely met Ringley - mama Priscilla mailt: de ringley bevalt super! M'n kleine meid zit er de hele dag op te sabbelen nu ze tandjes krijgt. We gaan de deur niet uit zonder ringley!, maart 2014

 

 

De prachtige zonen van Iris met hun Cuddledry, februari 2014

 

Het vrolijke zoontje van Els met zijn WubbaNub lammetje en Ewan - "Smile......it is contagious", februari 2014

 

Darrén knuffelt heerlijk met zijn draakje, februari 2014

 

Iris heeft met wat creativiteit ook een Difrax-speen aan de Paci-Plushies gekregen. Zo kan ook haar knappe mannetje heerlijk knuffelen met zijn aapje, januari 2014

 

 

Chase en Milo zijn al vanaf de eerste dag beste vriendjes, januari 2014

 

Nathan met zijn kerstcadeau: de Cuddledry poncho olifant, december 2013

 

De prachtige dochter van Caroline met haar Paci-Plushies lammetje, december 2013

 

Sky en zijn WubbaNub lammetje, november 2013

 

Jorieke won een cadeaubon bij een winactie op Facebook en kocht daarmee de Cuddledry badjas, oktober 2013: Vandaag het badjasje ontvangen wat ik met de gewonnen kadobon heb gekocht! Heerlijk zacht en warm! Iedere woensdag gaan we samen naar baby/peuterzwemmen, dan komt hij goed van pas.Bedankt!

 

Finlay en zijn WubbaNub pony, ingestuurd in september 2013

 

Anne kocht schildpad Gus (geen foto), augustus 2013: Paar weken geleden het schildpad nachtlampje besteld en ontvangen voor mijn dochter van 3 die `s nachts vaak haar knuffel "kwijt" is. Mijn dochter is helemaal gelukkig met haar lichtgevende vriendje die haar helpt om haar slaapknuf te zoeken. Het schildpadlampje is kindvriendelijk en makkelijk te bedienen. Ideaal voor kleine kinderen die bang zijn in het donker dankzij de makkelijke bediening. Handig is ook dat je verschillende brandtijden kan instellen.

 

Djaely en haar WubbaNub lammetje, september 2013

 

Djaely en Paci-Plushies Happy het nijlpaard, augustus 2013: Bedankt voor de snelle levering!! Wat een uitkomst die paci plushies! Werkt ideaal, geen gedoe en gefrummel met knuffels tegen een speen aan leggen zodat de speen blijft liggen! Kleine djaely friemelt zo zelf al met haar speenknuffel! Bedankt!!

 

Nathan en  zijn WubbaNub aapje, oktober 2012: Al vanaf de eerste week na zijn geboorte zijn Nathan en meneer aap onafscheidelijk. Zijn aap met speentje gaat overal mee naar toe. Het is zo schattig om hem te zien knuffelen met aapje terwijl hij lekker ligt te sabbelen. Ook erg fijn dat wij niet steeds een zoektocht naar een losse speen hebben. Voor ons is de WubbaNub de beste aankoop van de uitzet geweest.

 

 

 

© 2013 - 2017 Op een wolkje | originele kraamcadeaus en babyspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.